Nyheter


På denna sidan presenterar vi nyheter och kommande aktiviteter i Tipsy

Garagedans

Lördagen den 18/3 är ni välkomna till årets första Garagedans med DJ Mats Freij.

Garagedansen hålls i Filmsalen på Gullberna Park. Vi startar kl 18 och håller på till 20.30. Varannan bugg och varannan fox spelas (men man kan själv välja hur man vill dansa). I halvtid tar vi paus och bjuder då på någon uppfriskande.

För Tipsy-medlemmar är kvällen gratis. Även du som inte är medlem i Tipsy är välkommen, och då kostar det 50 kr.

Anmälan krävs. Det kan du göra på anmälningslistan som du hittar på våra kurer, eller skickar du ett mail till kassor@tipsy.se.

Välkomna till en rolig kväll!

Avslutningsdans vårens kurser

Den 1:a april ordnar Tipsy avslutningsdans för vårens kurser!


Dansar gör vi i Jämjö Folkets Hus, med orkestern Anna & co.


Priset för Tipsy-medlem är 100 kr. Ni får gärna ta med någon som inte är medlem i Tipsy och för dem kostar det 200 kr. Om ni vill komma så måste ni anmäla er under terminavslutningsdans på vår hemsida - anmälan är bindande.


Dansen startar kl 20.00 och slutar ca 24.00. Insläpp i lokalen från 19.00. Var och en tar med sig vad man vill äta och dricka - det finns ingen försäljning i lokalen.


Välkomna till en rolig kväll!

Styrelsen

Årsmöte

Alla medlemmar hälsas välkomna till Tipsy Dance Clubs årsmöte som hålls 26/3 kl 18.00 i Danslokal 2, Allaktivitetshuset i Lyckeby.

Ingen anmälan – det är bara att dyka upp!

 

Ni som vill läsa dagordning för årsmöte, verksamhets-berättelse 2022 och verksamhetsplan 2023, skicka era namn och mailadress till info@tipsy.se

Välkomna!

Tipsy Dance Club / styrelsen